Vrijwilliger: Medewerker winkel

Vestiging Oldenzaal/ Denekamp/ Tubbergen/ Losser

De organisatie

Stichting Kringloopbedrijf De Beurs is een organisatie die zich inzet voor het creëren van zinvolle werkgelegenheid. Voor vrijwilligers, stagiaires en voor mensen die behoefte hebben aan aangepast werk of extra begeleiding.

De ingebrachte goederen worden verwerkt op de verschillende afdelingen en werkplaatsen. Goederen worden gesorteerd, schoongemaakt, gecontroleerd, gerepareerd en vervolgens voorzien van een verkoopprijs.

De werkzaamheden

Als medewerker van de winkel zet je goederen in de winkel, draag je zorg voor de presentatie van de goederen, help je klanten wanneer zij hulp nodig hebben en bedien je de kassa. Ook het “taggen” en het inhangen van de kleding hoort bij de werkzaamheden van een winkelmedewerker.

 

Daarnaast kan het ook zijn dat je als medewerker van de winkel zorg draagt voor het prijzen en in de winkel zetten van meubelen. Ook de presentatie van deze meubelen is hier een onderdeel van. Daarnaast ben je een aanspreekpunt voor de klanten en help je deze waar nodig.

Wie ben jij?

  • Je kan goed communiceren;
  • Je bent behulpzaam;
  • Je bent enthousiast;
  • Je weet van aanpakken;
  • Je bent flexibel inzetbaar en beschikbaar op zaterdag.

Wat bieden wij?

Wanneer je bij De Beurs als vrijwilliger werkt bouw je contacten op met mede vrijwilligers, collega’s en met klanten. Je hebt een goede dag invulling en kunt echt iets betekenen voor het bedrijf, maar ook voor je mede collega’s. De sfeer is ontspannen en positief. Daarnaast ontvang je leuke attenties tijdens de diverse feestmaanden en is er twee maal per jaar een personeelsfeest. Wanneer er behoefte aan is kunnen wij jou door middel van begeleiding en coaching helpen om te kijken naar een goede vervolgstap in jouw loopbaan. 

Wij vinden het belangrijk dat je als vrijwilliger een plezierige en ontspannen tijd bij ons hebt waar je energie van krijgt! 

 

Geïnteresseerd?

Solliciteer via onderstaande knop!