Vrijwilliger: medewerker meldpunt

Vestiging Oldenzaal

De organisatie

Stichting Kringloopbedrijf De Beurs is een organisatie die zich inzet voor het creëren van zinvolle werkgelegenheid. Voor vrijwilligers, stagiaires en voor mensen die behoefte hebben aan aangepast werk of extra begeleiding.

De ingebrachte goederen worden verwerkt op de verschillende afdelingen en werkplaatsen. Goederen worden gesorteerd, schoongemaakt, gecontroleerd, gerepareerd en vervolgens voorzien van een verkoopprijs.

De werkzaamheden

Klanten kunnen naast het inbrengen van goederen, ook hun goederen thuis laten ophalen. Als medewerker van het Meldpunt neem jij telefoontjes aan en plan je afspraken in met klanten. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het inplannen van gekochte goederen die bezorgd moeten worden bij de klant.

Wie ben jij?

  • Affiniteit met computers (dit is een pré);
  • Je bent behulpzaam;
  • Je bent enthousiast;
  • Je vind het leuk om mensen telefonisch te woord te staan;
  • Je vind het leuk om te plannen.

Wat bieden wij?

Wanneer je bij De Beurs als vrijwilliger werkt bouw je contacten op met mede vrijwilligers, collega’s en met klanten. Je hebt een goede dag invulling en kunt echt iets betekenen voor het bedrijf, maar ook voor je mede collega’s. De sfeer is ontspannen en positief. Daarnaast ontvang je leuke attenties tijdens de diverse feestmaanden en is er twee maal per jaar een personeelsfeest. Wanneer er behoefte aan is kunnen wij jou door middel van begeleiding en coaching helpen om te kijken naar een goede vervolgstap in jouw loopbaan. 

Wij vinden het belangrijk dat je als vrijwilliger een plezierige en ontspannen tijd bij ons hebt waar je energie van krijgt! 

Geïnteresseerd?

Solliciteer via onderstaande knop!