Vrijwilliger: Medewerker inbreng

Vestiging Oldezaal/ Denekamp/ Tubbergen

De organisatie

Stichting Kringloopbedrijf De Beurs is een organisatie die zich inzet voor het creëren van zinvolle werkgelegenheid. Voor vrijwilligers, stagiaires en voor mensen die behoefte hebben aan aangepast werk of extra begeleiding.

De ingebrachte goederen worden verwerkt op de verschillende afdelingen en werkplaatsen. Goederen worden gesorteerd, schoongemaakt, gecontroleerd, gerepareerd en vervolgens voorzien van een verkoopprijs. 

Werkzaamheden

Dagelijks komen klanten goederen brengen bij De Beurs. Als medewerker van de inbreng help jij deze klanten en neem je goederen aan die door De Beurs verkocht kunnen worden. Daarnaast help je klanten op weg met het storten van bijvoorbeeld oud papier, glas en elektrische apparaten.

Wie ben jij?

  • Je bent behulpzaam;
  • Je bent enthousiast;
  • Je weet van aanpakken;

Wat bieden wij?

Wanneer je bij De Beurs als vrijwilliger werkt bouw je contacten op met mede vrijwilligers, collega’s en met klanten. Je hebt een goede dag invulling en kunt echt iets betekenen voor het bedrijf, maar ook voor je mede collega’s. De sfeer is ontspannen en positief. Daarnaast ontvang je leuke attenties tijdens de diverse feestmaanden en is er twee maal per jaar een personeelsfeest. Wanneer er behoefte aan is kunnen wij jou door middel van begeleiding en coaching helpen om te kijken naar een goede vervolgstap in jouw loopbaan. 

Wij vinden het belangrijk dat je als vrijwilliger een plezierige en ontspannen tijd bij ons hebt waar je energie van krijgt! 

Geïnteresseerd?

Solliciteer via onderstaande knop!