Bedrijfsleider Denekamp
32-38 uur

Wil jij impact maken op het gebied van mens en milieu? Ben jij servicegericht, heb je gevoel voor mensen en weet je wat ervoor nodig is om het beste uit onze winkel te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen?
Het team in Denekamp bestaat uit 4 medewerkers welke bij ons in dienst zijn en om en nabij 50 vrijwilligers of medewerkers vanuit diverse trajecten. Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons bijdraagt aan het succes van de winkel. Dit betekent dat wij passende werkplekken bieden aan ons diverse medewerkersbestand. Als bedrijfsleider zorg jij voor een optimale inzet van onze medewerkers. Je hebt hierbij een motiverende rol en laat mensen groeien op hun eigen niveau. Je coacht de vaste medewerkers op het gebied van aansturing en geeft, waar nodig, zelf instructies en bewaakt de werkprocessen. Je onderhoudt contacten met externe partijen als gemeenten, scholingsinstanties en andere samenwerkingspartners om de bezetting gezond te houden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opgestelde budgetten.

 • Wie ben jij?
  Je hebt een aantal jaren leidinggevende ervaring, bij voorkeur in de Retail
  Je hebt affiniteit met kringloop, hergebruik en milieu
  Je bent sociaal en voelt van nature aan hoe je met diverse doelgroepen moet omgaan
  Je hebt MBO+ niveau, eventueel aangevuld met passende trainingen en/of opleidingen
  Je bent flexibel in je werk waardoor geen dag hetzelfde is

 • Wat kun je van ons verwachten?
  De arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kringloopbedrijven
  Een jaarcontract met intentie voor onbepaalde tijd
  Een leuke en sociale werksfeer
  Personeelskorting op ons assortiment.
   

Over ons
Stichting kringloopbedrijf De Beurs zamelt in de gemeenten Oldenzaal, Tubbergen, Losser en Dinkelland tweedehands goederen en textiel in die nog goed bruikbaar zijn. De binnengebrachte spullen worden gesorteerd, eventueel gerepareerd en ten verkoop aangeboden in één van onze winkels. Dit doen wij met een enthousiaste groep medewerkers uit diverse doelgroepen. Voor meer informatie kijk je op www.kringloopbedrijfdebeurs.nl of bezoek één van onze winkels!


Solliciteren of meer informatie
Solliciteer door je motivatie en cv op te sturen voor 1 mei a.s. naar hr@kringloopbedrijfdebeurs.nl. Wil je graag meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Huub Stroot via 0541 – 53 03 72.