Stage lopen

“Ik vond het creatieve bezig zijn in de winkel ontzettend leuk met name in de tijd van kerst, je mocht alle voorwerpen uit de winkel gebruiken om te etaleren/decoreren.Niet alleen heb ik geleerd om creatief bezig te zijn, ik heb namelijk ook weer een groot stuk zelfvertrouwen gekregen en bijgeleerd dat ook mijn mening telt. Ik breng nu iets sneller mijn ideeën naar buiten.”

Aniek Bekhuis – Opleiding interieur adviseur, ROC De Sumpel

Kringloopbedrijf De Beurs is een erkend leerbedrijf als het gaat om stageplaatsen. Door de volgende instanties is kringloopbedrijf De Beurs erkend als leer- en stagebedrijf:  KCH, Calibris en Aequor kenniscentra.

Of het nu gaat om maatschappelijke-, MBO-, HBO- of universitaire stages, of stages voor speciaal onderwijs, De Beurs biedt leuke en uitdagende leer-werkplekken.

 Momenteel hebben wij ruimte voor de volgende stage plaatsen:

– Interieur adviseur niveau 4.

– Detailhandel (verkoopspecialist, logistiek medewerker,  aankomend verkoopmedewerker, verkoper, afdelingsmanager, filiaalmanager) niveau 3 en 4.

– Bloem (design en styling) niveau 3 en 4.

“Van deze stage hebben wij veel geleerd, zoals het overtuigend en netjes overkomen bij diverse partijen. Kritisch kijken was een leuke uitdaging. Wij vonden dit een erg leuke en leerzame stage en zullen deze ook zeker aanraden.”

Mark Pieters & Jarno Hiemstra – Maatschappelijke stage, Twents Carmel College Oldenzaal

Een stageperiode begint bij kringloopbedrijf De Beurs altijd met een inwerkperiode van 2 weken. Je loopt iedere dag mee op een andere afdeling zodat je goed inzicht krijgt wat kringloop inhoudt en wat het in jouw opleiding kan betekenen.

Voor meer informatie kun je mailen naar: info@kringloopbedrijfdebeurs.nl
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard mag je naar bovenstaand e-mailadres ook je sollicitatie voor een stageplaats toe sturen.

“Stage bij De Beurs is erg leerzaam en vooral heel afwisselend. Je leert creatief bezig te zijn en te decoreren. Daarnaast leer je ook om met mensen te werken en als het nodig is te adviseren. Bij De Beurs Tubbergen hangt er een prettige werksfeer. Het zijn allemaal lieve, behulpzame en zorgzame mensen. Er is natuurlijk ook altijd tijd voor een praatje  met de klanten. Het is mooi om te zien dat de vrijwilligers het ook leuk vinden om te assisteren met het sorteren van artikelen voor  de etalage. Zo draagt iedereen zijn steentje bij  voor een mooi resultaat.”                                                                                                                                           

Eva Degen – Design & Styling, AOC-Oost in Enschede