Voorwaarden ophalen van goederen

Ophaalvoorwaarden Kringloopbedrijf De Beurs

Uw goederen worden in principe binnen 5 werkdagen opgehaald. Wanneer u zelf niet aanwezig bent op het afgesproken moment mogen goederen ook buiten worden aangeboden maar wel op een droge en bereikbare plaats (bv onder een carport).  
Wij halen geen goederen uit een schuur of garage wanneer er niemand aanwezig is.

De chauffeur haalt alleen goederen van een verdieping vloer wanneer er een geschikte lift aanwezig is.

De chauffeur van de ophaaldienst bepaalt wat herbruikbaar is en wat niet. Wanneer er goederen niet voor hergebruik geschikt blijken te zijn dan kan de chauffeur in overleg met u en tegen betaling van stortkosten de niet herbruikbare goederen alsnog meenemen. Wanneer u niet thuis bent om de stortkosten te betalen voor de goederen die niet herbruikbaar zijn, laat de chauffeur deze goederen staan. U vindt dan een kaartje in de brievenbus met de reden van niet meenemen

Losse huisraad dient in dozen verpakt te zijn en kleding en schoenen in plastic zakken. Grote kledingkasten die niet door een deur passen dienen door uzelf gedemonteerd te worden. De chauffeur bepaalt ter plekke of de kast na demontage nog geschikt is voor hergebruik. Is dit niet het geval dan mag de chauffeur de goederen weigeren.

Alleen de goederen die telefonisch aangemeld zijn bij het meldpunt ophalen goederen worden door onze chauffeur onder voorwaarden meegenomen.

Onderstaande goederen worden altijd alleen tegen betaling van stortkosten meegenomen.

Donsdekens
Matrassen
Slaapkussens

Goederen die per definitie niet worden meegenomen

Bouw- en tuinafval
Bedrijfskoelkasten / vriezers
Deuren
Gasflessen
Glasramen
Gebruikt sanitair
Kozijnen
Ski’s
Verf