Vacatures

Vacature Assistent Leidinggevende winkel en sorteer

 

Waar?                               Kringloopbedrijf De Beurs – locatie Denekamp

Per wanneer?                  Per 1 april 2020

Hoeveel uur?                   Het betreft een dienstverband van 26 uur per week

 

Bedrijfsinformatie

Stichting Kringloopbedrijf De Beurs zamelt in de gemeenten Dinkelland, Oldenzaal, Tubbergen en Losser tweedehands goederen en kleding in die nog goed bruikbaar zijn. De binnengebrachte spullen worden gesorteerd, eventueel gerepareerd en ter verkoop aangeboden in één van onze winkels. Naast het speerpunt milieu heeft De Beurs ook een sociaal maatschappelijke doelstelling. Het medewerkersteam van De Beurs wordt gekenmerkt door zijn diversiteit. Naast betaalde krachten is er bij De Beurs namelijk ook plek voor vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Functie

Je hebt een gevarieerd pakket van werkzaamheden, zoals het begeleiden en aansturen van trajectmedewerkers en vrijwilligers, het inrichten van de winkel, het helpen van klanten en planningstaken. Tevens geef je leiding aan de mensen die de artikelen prijzen. Je hebt ervaring met leidinggeven en loopt niet weg voor verantwoordelijkheden die horen bij het zelfstandig runnen van een winkel.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt affiniteit met de kringloopbranche zowel qua milieu, goederen als met de diverse doelgroepen die bij ons werkzaam zijn.
  • Je draagt zorg voor een optimale presentatie van de te verkopen goederen in de winkel.
  • Je kunt goed en zorgvuldig samenwerken met collega’s op verschillende niveaus.
  • Je bent in staat te reflecteren op je eigen handelen en weet om te gaan met het ontvangen en geven van feedback.
  • Je bent goed in het signaleren en lezen van lichaamstaal en non-verbale signalen.
  • Je bent flexibel, creatief en kunt snel schakelen.
  • Je bent administratief vaardig en hebt kennis van MS Office.
  • Je bent proactief, doortastend en je draagt verantwoordelijkheid voor zowel de begeleidende als organisatorische taken.
  • Je bent bereid om zo nodig op zaterdag te werken.
  • Je bent in het bezit van minimaal een MBO niveau 3 diploma.

Wij bieden…

Een afwisselende baan in een sociale en informele organisatie waar mogelijkheden zijn om door te groeien. Daarnaast bieden we ruimte voor je eigen professionele ontwikkeling. De honorering is conform de arbeidsvoorwaarden binnen de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland. Uiteraard krijg je als medewerker van De Beurs korting op het assortiment.

Interesse?

Is je interesse gewekt, herken jij jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan de genoemde  voorwaarden? Stuur dan je motivatiebrief en CV, voor 1 februari a.s. naar info@kringloopbedrijfdebeurs.nl

 

 

Open sollicitaties zijn altijd welkom.

Uw motivatiebrief en CV worden na beoordeling in ons systeem opgenomen. Zodra er een mogelijk passende vacature is nemen wij contact met u op. U kunt uw open sollicitatie sturen naar: info@kringloopbedrijfdebeurs.nl.

Geef duidelijk aan in welke vestiging u zou willen werken, wat u wilt doen en wat uw ervaring is.